Minicards Mures

Minicardul este o marcă interntională puternică.
A apărut prima dată în hotelurile din Amsterdam în ianuarie 2001.

MINICARDUL, de marimea unei carti de vizita, iti promoveaza, la nivel national, afacerea ta. Astfel, orice persoana interesata poate, usor si rapid, sa se informeze asupra ofertei pe care doresti sa o promovezi.

Minicardul promovează afacerea dumneavoastră într-un mod foarte atractiv; este un produs publicitar care vă aduce profit şi imagine, fiindu-i în acelaşi timp foarte folositor celui care îl utilizează.

Minicardul este un suport imprimat color, cu caracter publicitar, de dimensiunea unui card bancar, disponibil in reteaua noastra de distributie, din care fac parte locatii de cazare, puncte de interes turistic, centre comerciale si business.
Odata cu minicardurile, clientii vor lua cu ei informatii esentiale despre firma pe care o conduceti: domeniul de actiitate, o fotografie reprezentativa, date de contact (adresa, numarul de telefon, e-mailul), precum si o harta care ii va ajuta sa va gaseasca mai usor.

Daca vreti sa va asigurati ca turistii, calatorii de afaceri, cat si publicul local vor sti cum sa va gaseasca, apelati la MINICARDS!

Minicards vă oferă un pachet complet ce include:
designul
realizarea fotografiilor necesare
realizarea mini-hărtii rutiere
tipărirea de o calitate deosebită
distributia pe întreaga durată contractuală in locatiile Minicards din Mures

Super Calitate!!!

 

Minicards Mures va recomanda

concertul Depeche Mode de la Budapesta

Copyright © DeMo Vision - 2008 - 2009