Minicards = Reduceri si Promotii

Special pentru voi, cei care aveti nevoie de o campanie de scurta durata, cu eficienta maxima, care sa ajunga cat mai bine la clientii dvs., ocazionata de reducerile oferite, lansari, deschideri, promotii, Minicards Mures va ofera exact serviciile de care aveti nevoie Serviciul Promo si Serviciul Xpromo, doua servicii inovative de tipul „all-in-one”,cu cel mai mare impact posibil asupra publicului dvs: clientii.

Serviciul Promo are la baza informarea directa a publicului prin intermediul a 2 frumoase hostess care ofera informatii despre campania dvs. si distribuie 1.000 minicarduri in 2 locatii Minicards pe care le alegeti dvs. timp de 4 ore intr-o zi aleasa de dvs., distribuirea pe standuri a 3.000 minicarduri in locatiile Minicards Mures, afisarea minicardurilor pe coloana pentru o vizibilitate maxima, campanie de e-mailing care sustine campania dvs. – 190 euro.

Serviciul XPromo 2 frumoase hostess | 2.000 minicarduri impartite direct in 2 locatii Minicards, 2 zile, 4 ore/zi | 2.000 minicarduri pe standuri | campanie de e-mailing. – 230 euro.

Aceste servicii au aparut ca urmare a dorintei multora de a avea un loc dedicat, unde sa-si afiseze ofertele speciale, reducerile, promotiile,deschiderile, lansarile precum si din dorinta publicului de a fi cat mai bine informat despre aceste actiuni. Noua orientare de marketing Minicards Mures doreste transformarea standurilor Minicards intr-un instrument util si practic atat firmelor care doresc sa-si promoveze ofertele speciale cat si publicului prin satisfacerea dorintei de a fi informat despre reduceri, promotii, deschideri, devenind un loc de intalnire intre cerere si oferta.

Succes la reduceri!  

Super Calitate!!!

 

 

 

Copyright © DeMo Vision - 2008 - 2009